A Pentagon UFO-irodájának anonim informátora megosztotta, mit tudnak az idegen létformákról.

A soron következő interjúkat a UAPMax News szerzője, Steve Sprague készítette 2023 második felében. Állítása szerint egy AARO-hoz tartozó személlyel került kapcsolatba. Emlékeztetőül: az AARO (All Domain Anomaly Resolution Office) a Pentagon UFO-irodája. Sprague a forrás személyazonosságáról meggyőződött, ugyanakkor az teljes anonimitást kért. Sprague kereste fel e személyt, és heteken át próbált minél több információhoz jutni. Nem tudja kizárni, hogy az AARO-forrás dezinformálta őt, hisz az AARO-ban senki nem bízik. Ám azt is tudjuk, hogy a kb. 40 dolgozóból van olyan, aki nem ért egyet a titkolózás politikájával, és szeretne tenni a változásért. Sprague állítása szerint a hallottak sokszor benne is kellemetlen érzéseket ébresztettek – mégis azok közlése mellett döntött, a végkövetkeztetést az olvasókra bízva. A beszélgetésüknek két fő témája volt: 1. Mit tud az AARO az idegen létformákról, azaz a nonhumán intelligenciákról (a továbbiakban: NHI), és 2. hogy áll most a felfedés.

Részletek az első interjúból (Broken AARO?)

S. S.: Sokan azt állítják, hogy egyfajta visszaszámlálás zajlik NHI-fronton. Igaz ez? […]

Forrás: Igen, visszaszámlálás van, de nincs egy konkrét dátum. Az infó egy része azután állt össze, hogy rájöttünk pár dologra, mint például a lehetséges indítékaikra. Tény, hogy az emberek rá fognak jönni, hogy az NHI-jelenlét valós. A polgári technológia már oda jutott, hogy nem rejtőzhetnek tovább. […] Úgy gondoljuk, hogy ha kiderül az egész ügy szélesebb körökben, az valami sokkal nagyobb eseményt fog kiváltani – hogy mit, azt nem tudjuk. […] Tény az, hogy mindenki azt hiszi, hogy mi mindent tudunk. […] De a jelenlegi NHI-infók többsége több helyről jön, és ezeket nehéz összerakni.

S. S.: Akkor azt mondja, nem tudják, mik ezek?

Forrás: Nem. Azt mondom, hogy a teljes képet nem ismerjük, mert nem csak mi vagyunk benne. Az NHI-k már jóval az emberiség előtt interakcióban voltak a Földdel. Ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy olyan módokon lépnek kapcsolatba velünk, amiket nem tudunk megmagyarázni, de ez láthatóan fikarcnyit se érdekli őket. Ha megfigyelte: nem számít nekik, látjuk-e őket, vagy sem, és közel sincsenek annyian, mint azt sokan gondolják. Az alusisakos brigád elképesztő… A legőrültebb elméletek keringenek odakinn. […] Itt vannak, többféle is, de valószínűleg az idő 99%-ában csak egyféle. […] Minden, amit tudunk róluk, emberi erőfeszítés eredménye. Nem osztottak meg velünk semmit. Soha. Ha mégis, akkor én nem tudok róla. Azt is tudjuk, hogy uralják az óceánokat. […] De az az elképzelés, hogy több millióan vannak, nem igaz. Szerényebb, ám ismeretlen számban vannak jelen. Szondákból viszont van bőven. És ott állhatna egy ilyen lény melletted, és nem is tudnál róla.

S. S.: Földönkívüliek? Mármint tényleg Földön kívüliek? Vagy a jövőbeli változataink? Vagy interdimenzionálisak?

Forrás: Eredetileg nem innen származnak, de mint az emberek, néhányuk már innen való. Ami az interdimenzionális aspektust illeti, képesek rá, de nem onnan valók. Ebből a 3D-s valóságból jöttek, de nagyon különböző rendszerekhez férnek hozzá, és át tudnak lépni más dimenziókba. Ez nem annyira misztikus, mint amilyennek tűnik. Sokkal inkább egy utazási mód eleve létező ösvényeken. Csak egy eszköz, semmi több. […] A fő NHI-k nem a Szürkék. Egyáltalán. Mint mondtam, a fő NHI pontosan úgy néz ki, mint mi. Másodszor, a Szürkék a mi kis óceáni barátaink. A fő NHI-k nem.

S. S.: Úgy érti, hogy a Szürkék barátságosak? És a másikak nem?

Forrás: Egyik sem barátságos. Egyiket se érdekeljük. […] Vannak rajtuk kívül nagyon jóindulatúak és nagyon ellenségesek is. Ez olyan helyekre vezet, amikről még nem tudunk eleget. […] Az idővonal a ’40-es, ’50-es évekig megy vissza. […] Roswell-lel kapcsolatban tévednek. […] Ez is ki fog szivárogni amúgy.

S. S.: Nincs elképzelése a disclosure időpontjáról?

Forrás: Sokkal hamarabb lesz, mint szeretnénk. […]

S. S.: Grusch valóságot állít?

Forrás: Ha nem így lenne, most nem beszélgetnénk.

nordic alien

Részletek a második interjúból: Where’s Waldo? 

Forrás: 2024-ben lesz a teljes felfedés. Tudomást szereztem egy konkrét eseményről, ami akkor fog történni. […] Az NHI-k mindenhol ott vannak. Nem csak Gázában, nem csak Izraelben. Ott vannak a hajóink körül, Hormuzban, mindenütt. Figyelmeztettük Izraelt. 

S. S.: Az NHI-kről?

Forrás: Nem. A CIA-t. Hogy hallgassanak el a UAP-kről. […] Az üzenet, amit ezektől az izéktől kapunk [NHI], elég kemény. 

S. S.: Mi az üzenet? 

Forrás: Nem az én hatásköröm, de nagyon érdeklik őket a lézerek. Izrael az Iron Beam [‘Vassugár’, irányított energiájú fegyveres légvédelmi rendszer] bevetésén dolgozik, és ez felbolydulást okozott. Kétszer használták. Mindkétszer reakciót váltott ki a lényekből. Mind a levegőben, mind a földön. Ezek az izék mindenhol ott voltak, és nem tűntek boldognak. Azóta se használták ezeket a hadszíntéren. 

S. S.: De hiszen mi is használtunk hasonlót. 

Forrás: Igen. De sohasem volt ilyen reakció. A képek és a videók őrületesek. Soha semmi ilyen mértékű nem volt még. Ez arra készteti az elnököt, hogy gyorsítson fel. A Fehér Ház akar lenni az első intézmény, aki közzéteszi a hírt. 

S. S.: Hogy fog megtörténni? 

Forrás: Sok más eseménnyel fog egybeesni rövid időn belül. 2024 elején. A pletykák igazak. 2024-ben lesz a full disclosure. Talán az emberek nem örülnek majd neki. A tech nagyon menő. A többi viszont nem olyan szuper, mint gondolnánk.

alien craft

Az emberszerű idegenek gyakorisága

A FREE – teljes nevén Dr. Edgar Mitchell Foundation for Research into Extraterrestrial and Extraordinary Experiences – 3256 megtapasztalóval végzett felmérést, amelyben 554 kérdést tettek fel nekik. Ezek egyike az volt, hogy milyen típusú idegen létformával találkoztak. A leggyakoribb típusok a következők voltak:
1. kis szürke (67%)
2. emberszerű (64%)
3. energialény/fénylény (55%)
4. szellemszerű (50%)
5. magas szürke (47%)
6. hibrid (40%)
+ hüllőszerű, mantoid, állati külsejűek

A táblázatban a fekete oszlop azoké, akiknek tudatos emlékük volt arról, hogy egy jármű fedélzetén voltak (604 személy), a szürke azoké, akiknek nem volt ilyen emlékük (668). Látható, hogy azok, akik állításuk szerint tartózkodtak már egy UAP fedélzetén, 64%-ban emberszerű lényekről, 67%-ban kis szürkékről, 47%-ban magas szürkékről számoltak be. Ez egybevág azzal, amit az AARO anonim informátora is mondott. Úgy vélem, itt nem is az a lényeg, hogy a szürkékből vagy a humanoid/nordic/magas szőke típusú lényből van-e több, tehát ki a „nyertes”, hanem hogy ezek az idegen csoportok lépnek leggyakrabban interakcióba az emberi populációval.

» Kapcsolódó cikk:

atlantai ufók

A Semmi mégis van?

Dzsinn a palackból…

2024 eleje elmúlt, full disclosure még sehol. Már nem is várom. Fogalmam sincs, mennyi igaz abból, ami az interjúban olvasható. Talán egy része. Lehet, hogy minden. Könnyen lehet, hogy a disclosure pillanatában rádöbbenünk: mi ezt valójában már régen tudtuk. Illetve… először csak ábrándoztunk róla. Szórakoztatónak találtuk a gondolatot, hogy a földönkívüliek látogatják a Földet, esetleg köztünk járnak. Csóváltuk a fejünket a furcsa elméleteken. Néhányról el tudtuk képzelni, hogy van bennük valami. Aztán egyre több arra mutató jel volt, hogy sokkal több valóságtartalmuk lehet, mint gondoltuk volna – és nem mindenki szeretné, ha ez kiderülne.

Persze ha az a bizonyos dzsinn egyszer már kibújt a palackból, visszaszuszakolni többet nem lehet. Csak hát… bárcsak lenne bizonyítékunk! Illetve tényleg, van, temérdek! Csak nem hisz nekünk senki. Illetve azért páran, egyre többen mégis. Sőt, kiderül, hogy több ismerősünknek konkrét tapasztalata is volt. Aztán nekünk is meglesz a magunk észlelése. Vagyis… nekem így volt. Velem ez történt. Azóta én is csak próbálom megérteni, mi történik körülöttünk. Azt hiszem, csak idő kérdése, hogy megtudjuk. Úgy vélem, már nem kell soká várni.

Felhasznált irodalom

Reinerio Hernandez, Robert Davis, Russell Calpone, Rudolph Schild (2018): A Study on Reported Contact with Non-Human Intelligence Associated with Unidentified Aerial Phenomena. Journal of Scientific Exploration, Vol. 32, No. 2, pp. 298–348.
https://www.researchgate.net/publication/326151576_A_Study_on_Reported_Contact_with_Non-Human_Intelligence_Associated_with_Unidentified_Aerial_Phenomena
fSteve Sprague (2023a): Broken AARO? UAPMax News: https://uapmax.com/broken-aaro/ 
Steve Sprague (2023b): Where’s Waldo? UAPMax News: https://uapmax.com/aaro-wheres-waldo/

» Kapcsolódó cikk:

Chesire macska

Az AARO újabb kamu UFO-jelentése

» Kapcsolódó videó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük